Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Kristi - 3 maj 2011 18:32

Efter jag hade vilat lite så bestämde jag att gå ut på en promenad. Visste att det inte är varmt ute längre men att det skulle vara sååå kallt kom som en chock. Hade först lust att vända om och gå tillbaka hem men tog min runda iaf. Märkte att äppelträden också börjar blomma nu  Vackert.

Under promenaden hände nåt, humöret bara försvann och huvudvärken slog till plötsligt. Tror att det är att all stress börjar släppa nu. Fast fick ändå några bra idéer vad jag ska börja med härnäst. Har fina mönster till lite olika plagg jag vill sy till mig. Har ju nu själv också konstaterat att klänningen   som jag sydde blev bra och den höll ihop hela dagen även dansandet efter brudparet och alla gäster hade gått.  . Så nu ska jag bara bestämma mig vad jag ska börja med och sen är det att åka på en shopping runda i tygaffären.

Ska flytta på mig nu till sovrummet och titta på tv resten av kvällen.

Ha en trevlig kväl.

Kram till alla

Av Kristi - 3 maj 2011 14:25

Ny har jag jobbat med bokföringen sen klockan 8 på morgonen. Halva dagen har gått, men jag är nästan klar med allting. Har även hunnit laga färdigt mat och nu efter maten blev jag jätte trött. Funderar på att gå lägga mig en stund.

Ha en underbar dag ni andra.

Kram

   Nuudseks olen raamatupidamisega tööd teinud kella 8 st saati. Pool päeva on länud aga selle eest on mul ka peaaegu koik valmis. Olen vahepeal ka joudnud söögi valmis teha ja suua ja nuud peale sööki tuli hirmus väsimus peale. Arvan et lähen pikutan natuke. 

Kõikke ilusat telie seniks.

Kallid

Presentation- Tutvustus

Favoriter- Lemmikud

Balklänning

Ballikleit

Kudden med NallePuhh

Lastepadi karupoeg Puhhiga 


Länkar- Lingid

Kategorier- Kategooriad

Räknare

Gästbok- Külalisteraamat

Senaste inläggen- Postitusi

Arkiv- Arhiiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Fråga mig- Küsi minult

2 besvarade frågor

Besöksstatistik- Külastajate statistika

Neo Counter

   

Sök i bloggen- Otsi

RSS

Reklam


Ovido - Quiz & Flashcards